Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után orvos által...

Szülés után orvos által felírt receptekkel kapcsolatban lenne pár kérdésem!?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy a babának a krémek, a fürdetők, a testápolók (ha írnak fel ilyet is), stb.. kb. mennyibe kerülnek? Milyen időszakra írják fel? 1 hónapra? Vagy esetleg többre?

Mi az, amit recept nélkül is betudok szerezni előre a patikában?

Előre is köszi :]

2011. máj. 24. 17:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

[link] meg a hintőpor, lemaradt.

Bocsi, csak babázok is.

2011. máj. 24. 19:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálunk mindezek mellé kapásból írtak fel szájpenészre is kencét. (Kb 2 hetesen kellett is használni kb másfél hétig, és szerencsére azóta se). A többi ugyanez volt. Mi 5000 körül fizettünk mindenért. Fürdető 3, popsikrém 2,5 hónapig volt elég, azóta ismét ezeket írattam fel, én elégedett vagyok velük, és nem is olyan drágák. Ja, és mivel mi sajna tápszeresek lettünk, a K vitamint egyáltalán nem is kellett adnom, így az felesleges lett.
2011. máj. 24. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!