Tehetek a gyümölcsbe háztartási kekszet? 7 hónapos
Figyelt kérdés
2009. márc. 15. 16:18
1/7 anonim válasza:
Háztartási kekszet semmiképp, hisz lisztet nem ehet a baba egy éves koráig. Amúgy sem javasolják az orvosok, csak a tiszta gyümölcsöt.
Ha nagyon akarsz, akkor inkább babapiskótát, de még jobb a kimondott babakeksz.
2/7 A kérdező kommentje:
Lisztet 7 hós kortól ajánlotta a háziorvos. A babapiskótában pedig tojás van. Na mindegy inkább kihagyom. BIztos ami biztos. Köszönöm
2009. márc. 15. 16:25
3/7 anonim válasza:
Babakekszet adhatsz neki.Se a háztartási keksz,se a babpiskóta nem neki való még.
4/7 anonim válasza:
Anyukám ezt a módszert alkalmazta nálam, mivel akkor még még nem volt akkora választék ilyen-olyan kekszekből, mondanom sem kell túléltem....
5/7 anonim válasza:
Én babakekszet teszek hozzá,de úgy tudom lisztes dolgokkal lassan lehet próbálkozni,ha nem volt gluténérzékenység a családban,persze azért óvatosan ha kipróbálod.
6/7 anonim válasza:
Én háztartási kekszet reszelek az almához meg egyebekhez és semmi baja a 7 hónapos kisfiamnak. Nyugodtan tegyél bele neki.
7/7 anonim válasza:
5 hónapos kórtól kell neki a liszt.Új rendelet,nekem is most mondta a doki.Aki nem kap lisztet elég korán hajlamossabb lesz a lisztérzékenységre. Babapiskótát is ehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!