Mit csináltok ilyen nagy melegben?
Figyelt kérdés
Ma 32,5 fokot mutatott a hőmérő! A 7 hónapos kislányom ezt nagyon nehezen bírja! Egész délelőtt csak sírt! Pedig a nyáron ennél még melegebb is lehet! Gyakran itatom és alig van rajta ruha! Ti hogy vészelítek át ezt a meleget a babátokkal?2011. máj. 24. 13:58
1/7 anonim válasza:
én kiteszem a babmedencét az erkélyre, mikor már nem süt oda a nap és abban pancsizik fél órákat.
2/7 anonim válasza:
Hát pedig ez még nem is a nyár közepe. Hál istennek nálunk egyiket sem zavarja, még délben, 1-kor is kint mászkálnának, ha nem kéne bejönni enni és aludni. Tavaly a nagyobbat is úgy kellett bekönyörögni a 40 fokból.A kicsiket se zavarja egyenlőre, éppúgy mint a mínusz 15 fok sem.
3/7 anonim válasza:
Nem megyünk sétálni, itthon vagyunk a leárnyékolt szobában. Vagy max. a teraszon, de akkor leveszek róla mindent. Ha elmegyek vele valahová, akkor autóval, és klímával. A boltot meg kimondottan imádja. Én megfagyok, ő meg élvezi. :) 3 hónapos a kislányom.
4/7 anonim válasza:
A lakásban hűsölünk. Késő délután megyünk a játszóra.
5/7 anonim válasza:
Én tavaly a nagy kánikulában (mikor már a lakás 30-31 fok volt) fogtam a kiskádat és beletettem!A nappali közepén! :)
27-30 fokos vízbe nagyon élvezte tudott már ülni és úgy pancsolt!Akkoriban naponta többször is eljátszottuk ezt!
Bár a lányom is jól bírja a meleget!ÉSimádja a vizet!Mi már a hétvégén a mamáéknál is strandoltunk!Akkor volt nálunk 32 fok!
6/7 anonim válasza:
4kor vonulunk ki a kertbe strand felszerelésben :D már kint van a medence, melegszik a víz a napon :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 25. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!