6,5 hónaposak vagyunk. A gyümölcsöket nagyon szeretjük, két evés között kap tízóraira. A babócám annyit enne belőle amennyit adnék, de mennyi az a mennyiség amennyit szabad egyszerre? Pl. Almából?
Figyelt kérdés
2009. márc. 15. 14:50
1/3 anonim válasza:
Nekem 6,5 hónaposan a Kislányom megevett 190 grammot a gyümölcsből. Igaz án ezt akkor uzsonnára adtam de szerintem 1vagy 1,5 almát odaadhatsz mondjuk attól is függ hogy mennyi időre rá adod az ebédet.
2/3 anonim válasza:
Jaj, hat ennek csak orulj, de nagyon:)))
Adjal neki amennyit eszik, nem art azt tudod. Tobbszor lehet olvasni, hogy a gyerek semmi de semmi gyumit, zoldseget nem eszik meg, csak a joghurt, nassolni valok csusznak neki.
Adjal neki nyugodtan, es kostoltass meg vele kulonbozoeket. Ezzel nem artasz!
3/3 anonim válasza:
Nekem egy banánt egy nagy almával egyszerre meg eszik.Sőt néha kevés is. Nyugottan add neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!