Hány hetes korban kezd hullani az újszülött babák haja?
Figyelt kérdés
Az én picurkám ma 1 hónapos, és két folt már van a kis buksiján, szóval szemmel láthatóan hullik az első haja- megjegyzem elég szép kis sörénnyel született. Olvastam róla, hogy pár hét alatt "elmehet" az első hajuk (és vannak akiknek megmarad), de kiváncsi vagyok mások tapasztalataira is.2009. márc. 15. 14:24
1/6 anonim válasza:
Az én gyerekeimnek 2 és fél hónaposan kezdett hullani a babahaj.De biztos nagyok az egyéni eltérések.
2/6 anonim válasza:
6 hónaposak vagyunk, és még mindig a babahajunk van, csak már sokkal hosszabb kivitelben. Hátul egy foltban kopott meg ahol alszik:))
3/6 anonim válasza:
Az en babam haja 2,5 honaposan kezdett hullni,most 4 honapos es meg mindig van mi hulljon,nagy halya van es suru is,hatul kopasz egy foltban ahol surolya ,hatul copfot lehetne kotni olyan hosszu,viszont gyerul..Nagyon varom mar vege legyen ennek a hajzasnak,percenkent pucolom utana a hajat(lepedorol) es nem is beszelve mennyi ragad a nyalas kezere mikor a fejet megfogja..Nem egyszer kakalt hajat..De ez tenyleg valtozo,van akinek nem hull ki,van akinek teljesen kihull es van akinek(szerintem ide tartozunk mi),fele elhull,de fele megmarad..
4/6 anonim válasza:
Nekem is nagy hajjal született a fiam! 1hónap után mondta a védőnő, hogy biztos ki fog neki hullani! Hát nem hullott! 6hósan kellett neki levágni először mert már a szemébe ért, meg azt hitték kislány!:)
5/6 anonim válasza:
Nagy hajú babáknak nem hullik ki, mert már erősek a hajhagymák. az enyém 10 hónapos, vállig ér a haja, már 4-szer vágtuk neki elől, mert a szemébe lógott. Egy szál sem hullott ki neki.
6/6 A kérdező kommentje:
Pici babaként született, ahhoz képest lett nagy a haja, de látszik rajta, hogy nagyon nem végleges, kis gyengécske hajszálak még. Köszi a válaszokat!
2009. márc. 15. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!