Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7,5 hós kislányom miért nem...

7,5 hós kislányom miért nem kérte az esti, elalvás előtti szopit? Nyűgös volt egész nap, de azért jól evett, csak most estére lett olyan kis nyomott.

Figyelt kérdés
Elutasította, egy kortyot sem nyelt le, utoljára 18 órakor evett. Én is egész nap kóválygok, hulla fáradt vagyok, remélem csak a melegfront. Vagy a fogacskái jönnének? Pár éjjel keleget is, sír nagyon.
2011. máj. 23. 21:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Foga lesz szerintem. Nekem akkor utasítja el a lányom az esti tejcsit. Ha foga miatt van akkor az pár napig eltarthat. ilyenkor azért szoktam figyelni a folyadékra, ha már nem eszik. Nekem egész nap nem evett, csak pát falatot, de már 14 hónapos a lányom. Ez nála periodikus, és utána jönnek is ki a fogacskák. Majd újra eszik.
2011. máj. 23. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!