Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ma este nálatok is nyügi van?

Bogyo110 kérdése:

Ma este nálatok is nyügi van?

Figyelt kérdés
3.5 hósak vagyunk egész nap tökre elvolt és este meg ok nélkül elkezdet sikitva orditani mintha fájna valamilye végig néztem füle hasa stb de semmi na elvitük locsizni amir születése óta imád akár egy fél órát is képes pancsolni majd ott is orditot de ugy hogy szinte rá kellet fujnom hogy vegyen levegőt tökre megiettem aztán kivettük öltözés megetettem meg de ette az összes tápi majjd most elaludt !nálunk egész nap dög meleg volt majd este egy nagy vihar és az én gyerekem a vihar után eli s aludt!Foghatom az időjárásra szerintetek?
2011. máj. 23. 21:03
 1/6 TKI Ibolya ***** válasza:
Persze! Az én két hónapos fiam minden időjárás változást megérez igaz ő szív műtött baba és ez pluszban rátesz egy lapáttal.
2011. máj. 23. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Ma voltunk csípőszűrésen, és több anyuka panaszkodott hasonló tünetekre. Az én 4 és fél hónapos kisfiam két napja lett kezelhetetlen: hajnal kettőkor felébred, és reggel 9-ig nem alszik el, csak nyafizik, fel-felsír, mintha fájna valamije! Én is megijedtem először, de az egyik édesanya említette, hogy a gyerekorvosa szerint vannak frontérzékeny babák, akiket megvisel az ilyenkor kialakuló légnyomás különbség. Nem tudom, így van-e, de bízom benne, hogy nem sűrűn lesz ilyen, mert a frontok mostanában jönnek-mennek...

Minden jót nektek!

2011. máj. 23. 21:18
 3/6 A kérdező kommentje:
hát igen reméljük akkor a legjobbakat hogy nem lessz ez szokás !mert sajna front az bizony lessz!akkor kitartást minden front érzékeny babás mamásnak!
2011. máj. 23. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:

hmm

nekem 4.5 hó-s és semmi baja nincs

simán elvolt a heimpálban is pedig vagy 5 órát ott voltunk :-(

rendesen aludt evett mosolygót stb..

(a lányom volt ennyi idősen ilyen majd 3-4 hétig minden este ez ment 30-50 perces üvöltés de semmi baja nem volt

orvos is látta és nem értette miért

és egyik napról a másikra abba is hagyta )

2011. máj. 23. 21:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Egész nap aludt az én kéthónaposom, estére pedig mint akit nyúznak, úgy visított. megfürdettem, megetettem, egyfolytában nyűglődött, aztán beraktam a kiságyba, kimentem wc-re, mire visszaértem (kb 2 perc), már aludt, mint egy kis angyal. Ez az idő totál kiborítja őt is. Remélem, kinövi majd.
2011. máj. 23. 22:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Nah azért nem semmik ezek a lurkok irtam hogy nyügi volt tegnap este aztán a jó levegő meghozta a nagy alvást mert azóta is alszik!Igen valószinű az én gyerekem nem birja a meleget!No de mi lessz később maj mikor jön az igen meleg!
2011. máj. 24. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!