Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem eszik rendesen a 11...

Miért nem eszik rendesen a 11 hetes babám?

Figyelt kérdés

Kisfiam 11 hetes,egy hete még 150 ml-t evett minden etetés alkalmával,3 napja 120 ml-t és a mai napon csak 90 ml-t evett,kibírja két etetés közt a 3-4 órát,de nagyon aggódom.

Pár napja folyamatosan csorog a nyála,és a hasfájás is szűnőben van,már vannak napok amiket nem üvölt át.Vajon miért nem eszik rendesen?Fogzás,vagy valami más baj lenne?

2011. máj. 23. 14:21
 1/3 anonim ***** válasza:

ne mérd, mert beleőrülsz ebbe pár ml különbségbe...

ha kibírja a 3-4 órát és objektíven jól van lakva, akkor ne aggódj!

az én fiam 10,5 hetes és fogalmam sincs, hogy mennyit eszik.

meleg van, te sem eszel annyit, amennyit szoktál.

2011. máj. 23. 15:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt pár nap, hogy kevesebbet evett. Később visszaállt minden a normál kerékvágásba. Ha tömi be a kezét a szájába, és nyáladzik, lehet, hogy a foga a hunyó :o)Ne aggódj, eszik Ő annyit, amennyit igényel, sőt, még a hisztit is ki fogja verni, ha úgy érzi éhes!
2011. máj. 23. 22:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :) Közben visszatért az étvágya és megeszi a 120-150 ml-t.De nagyon megijedtem,mert előző este 60 körül evett aztán este 10től reggel 7ig átaludta azéjszakát és reggel felkelve csak 90 mili körül evett,és ezért estem pánikba,hogy mi lehet ez...
2011. máj. 24. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!