Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem korai ez még egy 3 hónapos...

Nem korai ez még egy 3 hónaposnak?

Figyelt kérdés

Kisfiam 3 hónapos. Ha fekszik és megfogjuk a kezét, felhúzza magát ulésbe. Ha az olunkben tartjuk, folyton feszegeti magát folfele, emelgetei a fejét, a vállait, és amint valaki megfogja a kezét, rogton ulésbe ugrik.

Tudom, hogy még neki nem szabad ulni a gerince miatt, de nem tudom mit csináljak. Volt valakinek hasonló "problémája"? Mit tehetek?

2011. máj. 23. 13:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A mi kisfiunk is csinálta. Én ezt úgy oldattam meg, hogy amikor a kezünkben feszelgett, kifele fordítottam, alulról megtámasztottam az egyik kezemmel, átfogtam a másikkal, és így sétálgattunk a lakásban, mert így széjjel látott, és már nem is volt több gondja.
2011. máj. 23. 14:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Én sem tudom a kezemben fekvő, vagy félfekvő helyzetben tartani, mert ülne fel! Persze nem engedem. Ja, és állna is, abban annyi engedmény van, hogy amikor fürdés előtt levetkőztetem, akkor mielőtt a kádba teszem, kb 4-5 mp-ig "állhat" a lábán, de persze a súlyát én tartom a hóna alatt megtartva. Hát persze teli szájjal vigyorog. Még nagyon féltem a gerincét, pedig nagyon erős baba. Már egy hetesen kitartotta magát hason.
2011. máj. 23. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!