Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónaposnak lehet már...

11 hónaposnak lehet már lekvárt adni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok parás anyuka,és eddig nem akadtam el a hozzátáplálásban,de ezt nem tudom,hogy szabad e?!Reggelire gondoltam vajas lekváros kenyeret,hogy egy kicsit szinesítsem a reggelijét...szokott enni sonkás,vajas,májkrémes kenyeret....
2011. máj. 23. 08:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Persze. Ha nem házit adsz, akkor arra figyelj, hogy tartósítószer-mentes legyen.
2011. máj. 23. 08:06
 2/12 anonim ***** válasza:

Ha már ennyi mindent adsz akkor igen, habár magas a cukor tartalma, és ne alergén növényböl legyen.

Èn mondjuk ennyi idösen májkrémet sem adnék neki, így mi várunk a levárral is.

De a lekvár kevésbé gyomor terhelö mint a májkrém.

Lekvár csak cukor és gyümölcs.

2011. máj. 23. 08:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Off: májkrémet egyébként házilag is lehet készíteni, másrészt Lidlben lehet kapni egy olyat, amiben nincs sertésbőrke meg efféle hasonló gusztusos dolgok, Dulano a márkája.
2011. máj. 23. 08:23
 4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!!Igen,magam csinálom a májkrémet!Nem adok neki boltit,mert abban ki tudja mi van...a lekvár is házi,kifejezetten neki rakta el nagymama(kevesebb cukorral,tartósító nélkül,őszilekvár).
2011. máj. 23. 08:34
 5/12 anonim ***** válasza:

Akkor nyugodtan! :)) Én is ilyet adok kisfiamnak - gyümi le van darálva, pici cukor, no tartósító.

A sonkára is tudok egy tippet egyébként: szintén Lidlben lehet kapni Twinner márkájút, szeletelt, védőgázas, csirke és pulykamell sonka, ami 100% húsból van, szintén nincs benne bőrke és ilyesmi.

2011. máj. 23. 08:43
 6/12 anonim ***** válasza:
bocsi az offért, de köszi csajok!megyek a Lidl-be vásárolni:)7 hós a fiam,már elég sok mindent eszik, ezeket mindenképp megnézem.Amúgy az áruk milyen?Drága azért emrt jó minőség?
2011. máj. 23. 09:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vészes az áruk, és tényleg nagyon finomak. Ez a sonka: [link]
2011. máj. 23. 09:56
 8/12 anonim ***** válasza:
köszi:)
2011. máj. 23. 11:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia, én ebben a korban nem lekvárt, hanem gyümölcsös bébiételt kentem a margarinos kenyérre. Azért azokat bevizsgálják, és az íze is jó volt.
2011. máj. 23. 12:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Bocsi, de a házilag eltett lekvárt minek "bevizsgálni"? Vagy mennyivel rosszabb, mint a bébiétel?

Pl. anyósomék kertjében termett meggy ledarálva, kevés cukorral felfőzve mitől rosszabb, mint az üveges bébiétel?

2011. máj. 23. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!