Én vagyok hülye? Azért ide írok, mert mióta megvan a baba azóta áll fenn a helyzet.
férjem kezdte, hogy havi 1x elmegy haverjához szombat este, iszogatás stb...2körül hazaér.ez oké.de ebből két hetente lett, és a maival együtt már hetente.ja, és mindig jön érte a srác,és ma meglestem totál ellenkező irányba menetek, mint ahol lakik.
és közben én velem meg tök bunkó, mond valamit és még hozzá is teszi, hogy ba....m..g.hát nemtudom.
a sex nem megy mert nekem nagyon fáj.és nem segít, hoogy próbáljuk jobb legyen.megvan a dolog, aztán sajnálom, hogy neked szar.nem szeret?
keres mást?vagy már van is?
totál kivagyok.
Szia!Az én férjem is hetente 1x hivatalosan kimenőzik-gitározni megy a haverokkal.De ez a gyerkőc születése előtt is megvolt.Engem inkább az zavar,hogy hétköznap is sokszor megy ehhez-ahhoz valamit megoldani.Tudom,jó hogy ennyi barátja van,mert a segítség kölcsönös...csak hát nekem is kéne a segítsége.A szex ahogy eleinte volt,most úgy nincs már 2 hónapja,valahogy nem is akarja.Mert mikor én szeretném,ő fáradt,és fordítva :-(
Kicsit durva és 2oldalas dolog ez a kémkedés(mi van ha meglátja?)de valahogy ki kéne puhatolni a dolgot.1x is megbeszélni vele,nem rázúdítani(tapasztalat)hanem megkérni,hogy igényed van az erős mindent megoldó férfira....brüszkségének jót tesz majd.2x nem elvárni,hanem kérni és beszélni!Tényleg gáz,ahogy viselkedik veled,de muszáj megbeszélni,ez így nem vezet máshová,csak a szakításhoz.
Amúgy miért van az hogy a férfiak többsége meggajdol a gyerek születése után?Nem is övék a neheze?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!