Én vagyok hülye? Azért ide írok, mert mióta megvan a baba azóta áll fenn a helyzet.
férjem kezdte, hogy havi 1x elmegy haverjához szombat este, iszogatás stb...2körül hazaér.ez oké.de ebből két hetente lett, és a maival együtt már hetente.ja, és mindig jön érte a srác,és ma meglestem totál ellenkező irányba menetek, mint ahol lakik.
és közben én velem meg tök bunkó, mond valamit és még hozzá is teszi, hogy ba....m..g.hát nemtudom.
a sex nem megy mert nekem nagyon fáj.és nem segít, hoogy próbáljuk jobb legyen.megvan a dolog, aztán sajnálom, hogy neked szar.nem szeret?
keres mást?vagy már van is?
totál kivagyok.

Szia!Az én párom is havonta szeret lelépni a nagybátyjához vagy ide-oda,mondván,hogy ennyi jár neki.Holott szépen kifejezve szarik a fél éves kislányunkra.Alig foglalkozik vele.Azt a keveset is úgy,hogy veszekedések árán,meg mindig kitalál valamit,hogy miért nem tud vele foglalkozni,pedig állandoan azt hajtja,hogy mennyire szereti.Csak nem látszik.
Nem tudom mivan velük.Csak mi meg kikészülünk teljesen.Kitartás neked is.Tudom nagyon nehéz.Mennyi idős a babótok?

Ezek a férfiak - tisztelet a kivételnek annak a kevésnek!
Amióta megvan a lányunk nálunk is minden sz@r.
Szerintem is deritsd ki h hova jár és valahogy téritsd el ettöl a *baráttól*.Nekem a sex 6 hónap után lett fájdalom mentes , de az a szomorú h világra hoztál/hoztunk egy gyereket és elvárnák tölünk h mintha mi sem történt volna sexeljünk tovább.Idö kell pláne egy nehéz szülés után.
Kitartás és remélem hamar megoldódik a helzyetetek
lassan 8hónapos a picink, a sex elötte se volt mindig zökkenő mentes, de nem járt el máshova.
most intenzívebben 2hónapja van ez így,hogy eljár
:(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!