Mások is vannak, akik a párjukkal és a babájukkal a nagyszülőknél élnek?

Szia!
Mi az anyukámmal lakunk együtt. Sajnos nem jönnek ki jól a párommal. Most, hogy válság van esélyünk sincs elköltözni. Felújítjuk a házat, és megpróbálunk békében együtt élni. Nem könnyű, de ez van!

Dehogy nincs konfliktus!
Anyukámnál lakunk, csalái ház emeletén, de különálló lakássá van alakítva, a földszinten pedig ő. A rezsit (ő kérésére 60-40%-ban fizetjük.
Nem szeretünk vele vásárolni, mert mindig megkérdezi ezt meg ezt miért vesszük, csak szórjuk a pénzt (2 üveg bébiétel volt - kipróbálásra, akciós). A férjem alig van itthon, jóformán alig látja a gyerek, mégis az a baj, hogy itthon nem csinál semmit..A legújabb dolog, hogy még nem kezdtem el a hozzátáplálást (4,5 hós a lánykánk, csak anyatejes és van is bőven tejem), bezzeg én és a tesóm már 3 hónapos korunkban ettük az almát, krumplit, ittuk a teát.
Félreértés ne legyen, nagyon szeretem az édesanyámat, ő imádja az unokáját (tettekkel is bizonyítja), de borzasztó dolog ilyen közel lakni hozzá.
Egyszerűen mindenbe beleszól és semmi sem jó, amit mi csinálunk...:(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!