Pár hónapos baba mellett mennyit segít párotok otthon?
Figyelt kérdés
Elégedettek vagytok vele? Értem ezalatt a babával való foglalkozást és a házimunkát is.2011. máj. 22. 10:58
11/11 A kérdező kommentje:
22.17-es, a megjegyzést kivéve nálunk is így van. A másik, amit utálok, ha kérek valamit: "mindjárt", "nemsokára". És várhatok... Heti egyszer leviszi a szemetet. És elvárja a szexet napi szinten! Lassan egy rabszolgának érzem magam.
Ma reggel kiborultam, mert este hulla voltam, és nem mosogattam el, hát reggel 6-kor láthattam, ő sem, pedig megkértem. A kenyeres zacskó nyitva, jól kiszáradva minden, nehogy tudjak reggelizni.
Én azt hiszem, le kéne ülnünk beszélgetnünk.
Bocsi, csak ki kellett adnom, kezdek nagyon kilenni ettől. :(
2011. máj. 22. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!