Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen kicsi, és könnyű...

Milyen kicsi, és könnyű babakocsik vannak nagy babáknak?

Figyelt kérdés

Ami fontos lenne:

-A liftünk irtó kicsi(85x100cm), a lakásunk, és az autónk is,:-DDD viszont a lányom 8 hósan 9kg, tehát olyan kéne, ami elég nagy ahhoz, hogy 3 évesen, és esetleg 15 kg felett is használható legyen

-Elég sok lépcsőn is kell cipelnem le föl, tehát könnyű is kéne hogy legyen.

-legyen benne pakolós rész, mert a napi bevásárlást én intézem

-3 kerekűt nem szeretnék

-olcsó legyen mert a pénztárcánk is kicsi, és nagyjából üres is :-DDD

köszi

2011. máj. 22. 07:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekünk Hauck van (Brendonban vettük), könnyű kocsi, jól bírja a strapát. Rengeteget használom, utazunk is sokat, szóval nem kíméljük. A kosara olyan közepes méretű, de jól meg tudom pakolni. A fiam 6 hónaposan 9,6 kg volt, és kényelmes neki még mindig, pedig már lassan 1,5 éves (13 kg).
2011. máj. 22. 08:02
 2/6 anonim ***** válasza:
A hauck is jó,amit az első válaszoló irt,nekem pedig Espiro Magic 4 van.A 2 éves nem kicsi lányom nagyon jól elfér benne,minden kritériumodnak megfelel,kivéve talán a kosár. Annyira nem kicsi mint amennyire annak tünik,meg mint amennyire irják,mert sokkal mélyebb mint az átlag kosarak! Lehet rá tenni még bevásárló hálót is,ott is sok minden elférhet.
2011. máj. 22. 08:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi Espiro Active-ot vettünk nem volt drága, 20 kg-ig bírja a strapát, majdnem vízszintesig dönthető, mi nagyon szerettük. A kosara viszont ennek sem eget rengetően nagy, viszont mély.
2011. máj. 22. 08:56
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi lányok, utánanézek mindnek, még jöhetnek az ötletek! :-)
2011. máj. 22. 09:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekünk Euro Cart lira babakocsink van. (Hasonlít az Espiro Magichez.) Nagyon jó, a kritériumaidnak megfelel, kivéve a kosara, és a 11 kg-os 14 hónapos lányom imádja. 20 kg-ig jó.
2011. máj. 22. 11:28
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi, de ez nekem már drága, de legfőképp 3 kerekű, és azt nem szeretnék...de azért köszi
2011. máj. 25. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!