Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Napvédő krém 5 hónaposnak?

Napvédő krém 5 hónaposnak?

Figyelt kérdés
Milyen napvédőt tudtok ajálani, ami nagyon jó, de nem túl drága és Nektek is bevált
2011. máj. 22. 07:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Bioderma,Babé...de sajnos olyan nincs,hogy nagyon jó és nem túl drága:(((Üdv:kozmetikus anyuka
2011. máj. 22. 07:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést napont 10x teszik itt fel.

Mindegy csak 50 faktoros legyen. mindegyik jó minöségü. és figyelj hogy ne tedd direkt napra a gyereket.

DM, Rossmanos termékek szuperek.

2011. máj. 22. 07:57
 3/5 anonim ***** válasza:

1.vagyok.Ezzel azért vitatkoznék:(

A DM-esben pl. ALKOHOL van!!!!!Több kárt csinál,mint hasznot!

A rossmanos meg...áááááááá hagyjuk.

A babák bőre nagyon-nagyon érzékeny.Ha bekened fényvédővel,annak nagy százaléka be is szívódik!Mint ahogy nem kezded el fürdetni meg testápolózni sem valami sz@rral,így a fényvédőt sem érdemes vacakot venni.

A tényleg jó minőségűek kerülnek 4-5 ezer forintba,és egész nyáron tudod használni,szerintem megéri egy jobbat megvenni...

2011. máj. 22. 08:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Én csakis a foreveres naptejet veszem, nincs benne semmi káros anyag, extra minőség, német dermatest minősítéssel rendelkezik, vagyis nem allergizál, valamivel több, mint 4000Ft, de nagyon sokáig elég és még az extra fehér és érzékeny bőrű lányomat is tökéletesen védi a naptól, akár egész napos strandolásnál is. Én ezt ajánlom. Az idei a harmadik nyár, hogy csak ez a fajta van itthon.
2011. máj. 22. 08:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó! Az 30 faktoros ugye?
2011. máj. 22. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!