Milyen bébiételt ajánlotok? Melyiket szereti a babátok? Pl. Hipp, Bebita, Univer, stb?
Egyetértek az első hozzászólóval, nektek kell kipróbálni. Azért persze ha sokan egy márkára, ízre szavaznak, akkor szerintem inkább azokkal kezdj.
Nálunk is az Univer és a Kecskeméti fogy a legjobban. A Kecskemétiben viszont sokszor van cukor (mellesleg a HIPP-ben nincs). Az Univeresnek jók az ízkombinációi. A Hipp ízei is nagyon jók, de tényleg borsos az ára, viszont szerintem azért néha belefér. A Bebivita (remélem, jól írom - a Müller-es márka) egyáltalán nem tetszett a kislányomnak és a Müllerben kapható Hippek sem. Fogalmam sincs miért, de ezt tapasztaltam. A Nestlénél sokszor olvastam a papíron, hogy olyan összetevőkből áll, ami az adott korban még nem adható. A Humanára még nem szántam rá a pénzt, de állítólag az egyik legmegbízhatóbb és az induló időszakban (4 hótól) ehető bébi ételekben nincs sűrítőanyag (rizs, burgonyapehely stb.)
Kellemes kóstolgatást kívánok!!!
Még valami! A cukor mentesség miatt mindenféleképpen a Hippet vagy az Univert vedd meg kezdésként és mindig nézd meg az összetevőket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!