Ez árthatott a babának?
Figyelt kérdés
Ivott egy korty sört, pontosabban egy felet, aztán minden féle fura fejet vágott a keserű íztől, a szülei egyből kiborultak hogy nem szabad neki soha egy fél kortyot se adni mert megárt.
Vélemény?
2011. máj. 21. 21:32
1/13 anonim válasza:
Szia! az én babámmal még nem fordult elő, de nagyon nem hiszem, hogy ettől bármi baja lenne! Esetleg kicsit aluszékonyabb lesz, reggelre minden rendben.
2/13 anonim válasza:
Én is kiborultam volna, ha a babám beleivott volna a sörbe...
Kérdés, hogy ez egyáltalán hogy történhetett meg?!
3/13 anonim válasza:
Én is kiborulnék, ha egy felelőtlen ember alkohollal tömné a gyerekem. NEM, kisgyereknek SOHA egy kortyot se!!! Ez nem vicc meg jó móka! Heroinból se, egy lövést se, cigiből se egy slukkot se kisgyereknek! Miért nem egyértelmű ez??? Pici, éretlen májának az az egy korty nem egy korty!
4/13 anonim válasza:
ADNI????
Sört adtál a gyereknek?
Még jó, hogy a cigibe nem sukkoltattál bele...
Jogos a kiborulás!
5/13 anonim válasza:
Nem ártott meg neki,még egy korty sem.Ettől nem lesz a májának semmi baja. De gyereknek,sőt felnőttnek sem használ az alkohol. Gyereknek pedig nem szabad adni semennyit.
6/13 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva, igen lett baja!! Ha nem is a szó szoros értelmében, de lett baja! Mégpedig az, hogy olyan dolog iránt keltitek fel a figyelmét, ami nem Neki való!! A magyar társadalomban, ahol köztudottan probléma az alkoholizmus,ne vicceljünk már ilyen jellegű és kaliberű dolgokkal!
7/13 anonim válasza:
Jogosan borultak ki a szülők. Ez valóban idétlen vicc.
8/13 anonim válasza:
Szerintem meg hülyeség ezen kiborulni. Én is kaptam annak idején korty sört, vagy bort, esetleg pezsgőt néha-néha, és nem lettem alkoholoista. Ez nem itt kezdődik. Az én lányom is belenyalt ma a boromba. És akkor mi van. Amit tiltunk az mindíg sokkal vonzóbb. A lányom is rájött nem is olyan jó, és onnantól nem izgatta.
9/13 anonim válasza:
Ez nem,de ha az én gyerekemmel itattad volna,amit azért én adtam volna neked,az biztos igen ártalmas lett volna az egészségedre.Normális vagy?!
10/13 anonim válasza:
én se engedek a babámnak egy fél kortyot sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!