Ha leesett a köldökcsonk, mennyi idő után gyógyul be teljesen? Ugyanúgy kell áponi?
Figyelt kérdés
NEkem a védőnő azt mondta minden tisztábatételkor, de a kórházban csak fürdetéskor mondták.2008. febr. 18. 10:35
1/2 anonim válasza:
szia minden tisztábatételkor tisztisd le lehet kapni erre célra alkalmas nagyon jó alcoholt,és tegyél rá gézlapot mielött bepelenkáznád mert akkor nem surolja a pelenka.
2/2 anonim válasza:
A csecsemősnővérek a kórházban csak a fürdetéskor mondják, de én túl vagyok 4 védőnőn(+a kórházi) és ők mind azt mondták,hogy minden peluscserénél kell. Két gyereknél is így csináltam.
Mikor leesik, jól át kell tisztítani ugyanúgy alkohollal,de aztán kész. Legalábbis nekünk nem volt vele semmi később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!