Drága első válaszoló! Csak úgy megsúgom, hogy nálunk most jelen pillanatban félárnyékos helyen van 35 fok. Szerinted? Besül a gyerek az egy szál trikós bodyba is, nemhogy még arra egy pólót is adjak. Meg vagy te huzatva, esküszöm.
2011. máj. 22. 13:48
12/20 anonim válasza:
Egyébként ezek szerint te az a típusú anyuka lehetsz, aki még 20 fokban is bundazsákot ad a gyerekre - nem egy ilyet látni sajnos. Szerencsétlen gyerek meg a saját levében fő. És hogy 40 fokban mit adok rá? Egy szál pelust. Vagy még azt sem. 35 vagy 40, nem tök mindegy? Itt rekkenő hőség van, bizony itt van a nyár! (Pest megye)
2011. máj. 22. 14:04
13/20 anonim válasza:
Drága utolsó válaszoló..álljál már le egy kicsit..mi jogod van engem leszólni azért,mert én adok rá trikóbodyt a gyerekemre??...Méghogy én vagyok meghúzatva??..na fogd vissza magadat...Nem télikabátot adok rá a gyerekre,hanem egy trikót a póló alá..Nem tudom,hogy mi lesz veletek,ha már most úgy érzitek,hogy rettenő hőség van??..elárulom,hogy lesz még 40 fok is árnyékban..akkor majd mit csinálsz??...
2011. máj. 22. 15:00
14/20 anonim válasza:
Azt adsz a gyerekedre, amit akarsz. Itt k.rva meleg van és kész. Fél óra alatt megszáradtak a kiterített ruhák. Délelőtt fél 10-kor olyan meleg volt, hogy szerencsétlen gyerek csatakosra beizzadt az egy szál vékony pólóba meg a rövid gatyába. De te adj rá csak nyugodtan két réteget.
2011. máj. 22. 15:02
15/20 anonim válasza:
te két rétegben hogy éreznéd magad?ha mondjuk felvennél egy atlétát és egy felsőt?szerintem nagyon nem jól.de ha kínozni akarod a gyereket azzal,hogy még nincs nyár,ezért két réteg kell?szerintem egy majd másfél évesre nem kell két réteg 30 fokban.én is kiakadok sokszor,amikor látom,hogy vastag plédet tesznek két rétegben a pár hetes babára.nyilván ő még kicsi,de vastag pléd két rétegben nagyon durva.
a fiam 20 hónapos,rövid ujjú body van rajta meg egy rövidgatya kint reggel is.most itthon 27 fok van,egy szál body van rajta.ha melegebb lesz,napozóban lesz kint vagy ujjatlan bodyban pamut rövidgatyával
2011. máj. 23. 08:32
16/20 anonim válasza:
ez de hülye érv, hogy mit adok rá majd később? basszus, már most is 30 fok van!!! amúgy a logikád alapján: 25 fok: két réteg, 30 fok: 1 réteg, akkor 35 fokban mit adsz majd rá? vizes ruhát?
2011. máj. 23. 11:33
17/20 anonim válasza:
40 fokban meg lenyúzza a gyerek bőrét.... tényleg hülye érv.
2011. máj. 23. 11:38
18/20 anonim válasza:
...aki most már nem ad rá semmit a gyerekre..az majd 40 fokban valóban lenyúzhatja a gyerek bőrét..mert annyira melege lesz a gyerekének!!!Erre gondoljatok nagyokos anyucikák...erre mondtam,hogy majd mi lesz,ha igazi kánikula lesz...mert most még elviseli a gyerek ha reggel,és este trikó van a póló alatt..de ha már most félpucéran szaladgál..akkor a valódi tikkasztó hőségben már nem lesz mit levenni róla...de ti tudjátok...
2011. máj. 23. 14:12
19/20 anonim válasza:
na de még mindig nem értem: "elviseli a gyerek". na de miért? miért kell elvisenie? leveszem róla, oszt' nincs mit elviselni, hanem nincs melege... 35 fokban majd az egy rétegben is melege lesz, nagyokos!
2011. máj. 23. 14:15
20/20 anonim válasza:
De pont erről pofázunk már többen is neked két napja, hogy csatakra izzad a gyerek egy szál pólóban is!!! Mi a picsnek adjak alá még egy bodyt is?? Meg tudod magyarázni ezt?
Na meg már nagyon sok gyerek pancsol is kint medencében. Akkor azokkal mi van? Bodyban+pólóban üljön a medencében? (Az enyém csak azért nem fürdött még kint, mert nem vettünk még medencét, a tavalyi már túl pici neki. De ha vettem volna, akkor egy szál fütyiben kint fürdene.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!