Adjak neki hozzátápit, vagy sem?
4 hós a babám, anyatejes volt eddig. Úgy éreztem hogy kevés a tejem, mert 2,5-3 óránként kért enni, úgyhogy kipróbáltam elfogadja e az almát. Hát nem hogy elfogakta, imádja. Persze szopi után adtam csak neki, hogy a tejem nehogy elmenjen. Már 6odik napja eszik, most már sütőtököt kóstoltattam vele, ma megevett ebédre szopi után (90 gr-ot ciczett, utána sírni kezdett. De ha megbüfiztettem, és nem feküdt, akkor jól volt. De ha vízszintben tettem ordított. Meg olyan "savas" vagy fura szaga van a szájának néha.)Szóval cici után 40 ml tököt evett.
Nem akarom hogy elmenjen a tejem, és szeretném ha jóllakna. Nem sokat hízott az elmúlt hónapban. kb 400grammot. De most mióta eszik egy hét alatt 200 grammot. 2800 grammal született, és most 5300 gr.
Az éjjel kétszer kelt szopni, pedig csak egyszer szokott. Lehet megnőtt a szükséglete, mióta adok neki kaját, és ezért kelt fel? Vagy csak véletlen? Mondjuk csak egy éjszaka volt ilyen.
Szeretném szoptatni, amíg lehet, nem tudom mit tegyek. Segítsetek!!
Felváltva szoptatom egyik-egyik mellből. Lehet kettőből kéne, amikor meg enni is adok csak egyből, következő szopinál meg megint kettő? Erről tapasztalat?
Köszi előre is!
Szóval akkor két etetés között adjam neki a pépet, vagy szopi-pép-szopi például ebédre?
Igazából amiatt aggódok, hogy fogyni kezd a tejem esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!