Elég keveset eszik és aggódok! Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
4 hónapos a lányom.Hozzáteszem, hogy már 7 kiló és tápszeres..
Kb. 2 hete egyre kevesebbet eszik és ritkábban...kapott már kicsi gyümölcsöt és 2-3 napja barátkozunk esténként a tejpéppel.Reggel van mikor, hogy csak 60ml-ert eszik, pedig éjszaka már nem kel fel enni!utána is csak 80-100 között mozog a dolog, és nem is 3 óránként!Esti kajállással annyira nincs gond, mert akkor 150-180at eszik.De nem értem mi van a napközbeni kajákkal???!!Van okom aggódni???
2011. máj. 20. 17:40
1/5 Maxima válasza:
Az en 8 hetesem se eszik annyit miota bejott ez a nagy meleg. Van amikor lehuzza a 160-180-at de van amikor csak 80-100-at eszik. Ha nem nyugoskodik akkor szerintem ne aggodj.
2/5 A kérdező kommentje:
Én is gyanakszom a melegre..Végül is logikus, hogy este meg eszik, mert akkor nincs olyan meleg!De hát ilyen az anyaság, az egész öröm és aggódás egy életen át!!! ;)
2011. máj. 20. 19:27
3/5 anonim válasza:
no meg ha már 7kg körül mozog a súlya akkor már majdnem dupla a születésihez nem ??? elvileg 6hónaposa korra illik duplázni :-)
lehet ezért állt meg
vagy most kezd el forogni kúszni mozogni és lemozogja
és vagy a meleg :-)
4/5 A kérdező kommentje:
Hát igen...4 hónapos azt már bőven megduplázta a súlyát!!!3450-el született, úgy, hogy igen csak duci manó!! :)Forog is rendesen, de szerintem a meleggel van a baj...remélem.De most este is 160at evett...Csak napközben gáz, de végül is a tea meg csúszik, úgy, hogy remélem, hogy ez a baj...
2011. máj. 20. 23:26
5/5 Maxima válasza:
A tea az nalunk is csuszik :)) De elotte mindig tejet/tapszert probalom neki adni mielott itt letamadnak hogy beteaztatom es azert nem eszik :D Most inkabb szomjasak mint ehesek. Mint ahogy mi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!