Tegnapelőtt reggel volt utoljára kaki. Meddig ne aggódjak?
Anyatejes babánál még a 4-5 napig tartó széklethiány is normális.
Az én fiam tápszeres és tápszeres babáknak minden nap "illik" produkálni, mert ők jobban hajlamosak a szorulásra, így erre figyelni kell. Eddig még csak egyszer fordult elő a három és fél hónap alatt, hogy két napig nem volt széklete, és én akkor már közbeléptem.
Szerintem még várhatsz, de ha úgy látod, hogy a babád emiatt nyűgös, kellemetlenül érzi magát és szenved, akkor akár már ma is próbálgathatsz dolgokat.
Nálunk a hőmérőzés abban az egy esetben nem jött be, kúp nem volt itthon, úgyhogy én egy deci langyos kamillateát itattam meg vele, amibe egy kiskanál cukrot raktam. Egyébként nem teázik, cukrot semmilyen formában nem kap, lehet, hogy emiatt, de ez a módszer annyira hatott, hogy telerakta egy órán belül a pelust, kiküldte egyben a két napja elmaradt adagot, nem csak pelust kellett alatta cserélnem, hanem komplett ruhát és lepedőt is...
Ezt csak azért írom, hogy ha bármikor kipróbálod, akkor készülj fel erre. :-)
Köszi a megnyugtató választ! Lehet, h adok majd neki kamillateát.
Lehet ez esetleg azért, mert tegnapelőtt bevágtam 2 nagy tányér sóskát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!