Tényleg midnenki szuperanyuka? Senki sem érzi úgy, hogy béna vagyok, szorongok, nem úgy oldom meg a dolgokat, ahogy kellene?
Mekkora a babád?
Én konkrétan az első két hónapban a pokolban éreztem magam...pedig nagyon- nagyon vártuk a kislányom de sosem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz!
Tényleg sajnos én is azt veszem észre, hogy sokan inkább magukba tartják a valódi érzéseiket.... ők a "szuper anyukák"! :))) Nah én akkor nem vagyok az, de igyekszem a kislányomnak a lehető legtöbbet és legjobbat megadni!
Szerencsére van barátnőm aki szintén ki meri mondani azt is ha éppen probléma van a kisfiával és ilyenkor én is megnyugszom, hogy nem vagyok egyedül aki néha egy-egy időszakot nehezen élek meg!
4 hónapos kislány anyukája
Olyan jó olvasni, hogy nem csak én érzem így, hogy néha nem megy minden úgy mint a karika csapás.
A játszóterezés nálunk is hasonló, bár elég sok anyuka és csemete megfordul ott és vannak köztük olyanok, akik szabály szerűen kinéznek a játsziról minket. Erre még rátesz az, hogy elég fiatal anyuka vagyok (23), akiket látok, azok meg már mind 30 körüliek...szóval, hadd ne kelljen leírnom azokat a nézéseket.
Az első válaszoló, mintha csak én írtam volna! :) Én pici lányom is nagyon rossz alvó és így, hogy vannak napok, mikor éjjel, csak 3-4 órát tudok aludni, másnak igencsak bénának, szerencsétlennek, türelmetlennek érzem magam. A legkevésbé sem "szuperanyukának"...
Lehet, hogy én rontottam el vmit, de ahogy már előttem is írták -első baba-, még csak kísérletezek.
Csajok mind szuperek vagyunk.
1: bevállaltuk a csemetéinket.
2: túléltük a terhességet
3: megszültük a kicsiket
4: és most már anyák vagyunk.
Ennyi nem elég a szuperséghez?
Minden más a tapasztalatszerzésen múlik. Semmi szuper sincs abban, hogy megismertem a gyerekeim, és tudom mit kell azért csinálni velük, hogy le tudjak zuhanyozni. Hogy kitapasztaltam mivel lehet lekötni őket amíg ebből a koszfészekből lakást csinálok. Amíg a "zökkenőmentes" élethez eljutottunk, hajjaj. Még így is sok sok gondja van az embernek:)
Az meg, hogy egy bébi most szuper-e vagy sem, hát szerintem a létük is szuper, most ezen a mikor indult el, a mikor kezdet beszélni nem sokat változtat.
Szóval, én szuper vagyok, a csemetéim is szuperek. És ti is azok vagytok, ahogy a babáitok is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!