Hogyan becéznéd az Ambrust?
Figyelt kérdés
Kisfiam nevén sokat vitatkoztunk.Párom ragaszkodott az Ambrushoz.Hiába hoztam fel jobbnál jobb neveket,egyikkel sem tudott megbarátkozni.Végül beleegyeztem,de a mai napig nem tudok felülkerekedni a döntésünkön.Én Carlos-t szerettem volna,de hiába kértük a bejegyzését még tavaly nyáron,nem érkezett a mai napig sem elutasító,sem igenlő válasz.Tudtok valami aranyos becenevet az Ambrusra?Hátha könnyebben megbarátkoznék vele :)2011. máj. 20. 09:43
1/4 anonim válasza:
Ambruska, Ambi, Ambo, Brusi? Hirtelen ezek jutottak eszembe..
2/4 anonim válasza:
tavaly nyáron mikor szültem a szobatársam is a Carlos nevet akarta a fiának, de a szülőszobában derült ki hogy csak Karlosz-ként tudják anyakönyveztetni, azaz magyarosítani. így lett a kisfiú Noel.
3/4 anonim válasza:
Az Ambi tetszik legjobban.
Amúgy nemcsak a nevét lehet becézni, hívhatok úgy is, hogy Csöppségem, Drágám, Gyöngyvirágom, Cicókám, Gyémántom, Cicavirágom, Cukorfalatom....stb., a lista végtelen!
Én ilyeneket mondok a kisfiaimnak! :D
4/4 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon érdekes!Én szept.16-án szültem a picit,és még a magyarosított változatát sem ajánlották fel...pedig én még abban is benne lettem volna :( Becézgetni természetesen szoktam,de egyik beceneve sem a nevéből ered,ezért kértem kis segítséget :)
2011. máj. 20. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!