Mikortól öltöztetitek át a babát az éjszakai alváshoz?
Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 12:49
1/12 anonim válasza:
Mármint mennyi idős kora óta? Rögtön az első naptól, hogy hazajöttünk. A kórházban angol pólyában volt, ott nem volt fontos. Itthon meg éjjelre azóta is hálózsákot adok rá.
2/12 anonim válasza:
Kb 4 hós koráig éjjel nappal rugiban volt. Azóta nappal melegítőnadrág, pulcsi. Most hogy ilyen meleg van, csak rövid ujjú body és egy vékony nadrág. Éjszaka pizsamának maradt a rugi.
3/12 anonim válasza:
A kezdetektől átöltöztettem, hiszen este úgyis tisztát adnék rá fürdés után, az meg miért ne legyen pizsama? Amíg picik voltak, bodyban és hálózsákban aludtak, de úgy 3 hónapos koruktól, amikor már forgolódtak, mindkettő ordított a hálózsákban, azóta pizsamázunk. A lányomnak még egyévesen is rugi volt a pizsije, a fiam nem szereti a lábfejes dolgokat, neki 3 hós kora óta rendes pizsamája van.
4/12 anonim válasza:
Mi az első naptól kezdve. Éjjelre rugit kapott sokáig, majd nyáron napozóban aludt, most 22 hós már és lábfej nélküli rugdalózóban (pizsiben).
Nappal body, kisnadrág, vagy rövidnadrág.
5/12 anonim válasza:
Az első naptól. Este a fürdés után mindig tiszta ruhát (esti alvósat) kap. 2,5 éves, ez nála már h.ujjú body, r. ujjú póló, és ha van még 1-2 óra alvásig, akkor zokni+melegítő nadrág, amit a hálózsákba rakás előtt leveszek róla. Rugiban napközben, meg mászkálás alatt csak addig volt, amíg nem mászott, utána nadrágoztunk.
7/12 anonim válasza:
Én az elején este azt adtam rá, amiben másnap volt. Szóval nem volt külön éjszakai rugi, pizsi. Most sincs (11 hetes), de pár hete rászoktam a hálózsákra, így most hosszú ujjú body + hálózsák. Reggel arra a body-ra ráadok egy rugit vagy egy kisnadrágot.
8/12 anonim válasza:
En is ugy csinaltam, mint az utolso - vedono is igy mondta. Termeszetesen, ha ejjel osszepiszkitotta a ruhajat, akkor reggel ujat kapott. A lanyomnal nem emlekszem, mikor valtottam, de a fiamnal, aki januar vegi, nyaron kezdtuk el, hogy ejszakara mast kapott, es reggeloltozes. ?mar csak azert is, mert nalunk viszonylag huvos a lakas nyaron, kint pedig ugye a nagy meleg.
9/12 A kérdező kommentje:
Bocs, inkább úgy kellett volna írnom, hogy nappalra hány hónapos kortól öltöztetitek át az éjszaka után...
2011. máj. 19. 13:22
10/12 anonim válasza:
Az első naptól itthon. Éjszakára mindig tescos 3-as rugit adtam rá rövid ujjú fehér bodyval, nálunk ez volt a pizsama kb. 14 hónapos koráig. Utána rendes lábfej nélküli kétrészes pizsiben alszik, de a fehér body még megmaradt alatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!