Torokgyulladásra mindig antibiotikumot irnak fel?
hát érdekes az a doki...a miénk nem kapkod egyből gyógyszer után. ismerős babának is ilyen cseppet írt piros torokra.
egy ilyen betegség után szoktál adni neki valami probiotikumot? én ettől függetlenül a 9 hónaposomnak (igaz ő nagyon hasfájós és korababa is volt) szoktam venni Normaflort. ha a babád ennyi gyógyszert szed, érdemes ilyenkor a kis pociját kicsit "helyrevágni".
Hát érdeklődj a városotokban más orvos felől.
én sem ide helybe hordom a lányomat. az itteni gy.orvos egy kicsit megbízhatatlan, így választottam egy olyat aki először látta őt (mert éppen helyettesített). s bár ő sokkal messzebb rendel,de inkább oda viszem.
esetleg mikor váltod ki a gyógyszert, a gyógyszerésztől is kérhetsz tanácsot.
én a védőnőtől kérdeztem meg hogy az a másik orvos milyen, ajánlja e? ajánlotta és eléggé elismert a városban. esetleg kérdezd meg a védőnőt tud e jó gyermekorvost, érdeklődj más anyukáktól.
én felhívtam a dokinénit, kérdeztem elvállalna e minket? elmentem hozzá a babával, kitöltöttük a papírt és kész. a régi orvossal még csak találkoznod sem kell mert ők átkérik a papírokat.
Én ezért nem viszem a dokihoz a gyerekem.
Folyik az orra, köhécsel, hárstea, spiropent(sajna ez kell:() szinupret és dupla cvitamin.
Lehet egy hétig taknyos, ellenben nem dől ki, és nem elesett, míg a 230féle antibiotikumtól vagy 800új tünete is kijön.
A másik doki akink van az minden betegségre cvitamint ad dupla dózisban... Szóval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!