Mit tehetünk ha babának két nemi szerve van?
Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 10:03
1/10 anonim válasza:
Talán fordulj az orvosodhoz tanácsért.
2/10 anonim válasza:
hogy kettő?? kicsit bővebben írj...
3/10 anonim válasza:
megműtik majd, amelyik működőképes marad, ami csökevényes eltávolítják.
4/10 anonim válasza:
KAMUKÉRDÉS!!! Ha valakinek ilyen gyermeke születik, azt a kórházban elmondják, mi történik és nem a gyk-n kérdezi meg.
5/10 anonim válasza:
és azt irta hogy hogy az ő gyerekének van 2nemi szerve???Nem....akkor meg nem lehet érdeklődni mi történik olyankor?Úgy birom ezt az oltogatást basszus..kamukérdés...ja,mert csak úgy nem is lehet feltenni egy kérdést attól függetlenül hogy nem történt vele ilyesmi....
6/10 anonim válasza:
Én is hallottam már ilyenről, és kíváncsi vagyok mit tesznek ilyenkor. Egyszer volt ilyen az egyik közeli óvodában (még én is gyerek voltam, de emlékszem, hogy beszélték)Állítólag ott is volt valamilyen műtét, és a gyerek kisfiú lett ilyen módon, de lánynak akart öltözni, és a lányos játékokkal játszott....
7/10 A kérdező kommentje:
Ha babánk fiú is lány is egyszerre nem fogják csúfolni?
2011. máj. 19. 13:00
8/10 anonim válasza:
Ezt hermafroditának hívják.Az egyiket nyilván el fogják távolÍtani,viszont végezni kell előtte egy kromoszóma és hormon vizsgálatot,hogy eldöntsék,fiú -e vagy lány,nehogy ebből később gond legyen.De ezt gondolom a dokitok elmagyarázta részletesen.
9/10 anonim válasza:
Kedves utánam válaszoló naiv anyuka gondolod, hogy akinek ilyen tragédia történik a gyerekével, az így beszél róla, mint amilyen a második mondata a kérdezőnek?
Én csak azért kiáltottam fel, mert nem bírom nézni, ahogy sokan bedőlnek és nem és nem veszik észre, valaki meg röhög rajtatok, de akkor mindegy, ja és kösz, hogy még engem pontozol le.
A kérdező max 14 éves és most hallott életében először a hermafroditizmusról, gondolta, bedobja itt a témát.
10/10 anonim válasza:
Szóval.Igen is van ilyen betegség.Létezik.Endokrinológiára kell menni.De lány esetében ezt már születésnél lehet látni.Fiúknál nem feltétlen.És lehetnek só vesztők a babáknál életveszélyes ha nem kezelik.Mekkora vagy?Vagy a babád?És persze kromoszóma vizsgálatra kell menni.Tényleg kíváncsi lennék,hogy mért kérdezett ilyet valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!