Keverhetem-e a Milumil AR és a Beba Ha Start Aktiv tápszereket?
Figyelt kérdés
2009. márc. 13. 18:13
1/3 anonim válasza:
hát... biztos nem javasolják sokan :)
de én rendszeresen keverem a HA AR és a HA Start Aktív tápszereket. én BEBA márkát használok mindkettőből és kb. 2/3 arányban használom. így könnyebben megeszi a fiam és nem is jön vissza.
abban amit írtál inkább az keltette fel a figyelmem, hogy a milumil csak sima, míg a start HA. szóval, ha már nem kell HA tápszert kapnia a kicsinek, akkor nyugodtan használj simát mindkettőből.
2/3 anonim válasza:
Az orvos azt tanácsolta,h egy etetésen belül ne keverjem a tápszereket.Ha arra gondolsz,h egyik etetéskor az egyiket,a másiknál a másikat,azt lehet.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A milumil Ar-t kell használnom mert különben bukunk,de a Bebából maradt egy nyitott dobozom és azt akartam elhasználni.A gyógyszertárban azt mondták keverhető de nem tudom jót mondtak-e ezért kérdeztem.
2009. márc. 14. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!