Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel töltitek el a hosszú...

Mivel töltitek el a hosszú nyári délutánokat a 9-10 hónapos gyerkőccel?

Figyelt kérdés
Nagyon vártam a jó időt, erre most olyan meleg lett és annyira tűz a nap, hogy 10-16ig nem merem kivinni a lányomat aki örökölte az én bőrömet (már volt melanómás anyajegyem). Mivel foglaljátok le a lakásban az ekkora gyerekeket?
2011. máj. 19. 08:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát mi megyünk!Olyan babakocsink van aminek a kupoláját le tudom húzni akár a gyerek lábáig is...így totál védve van a naptól.Azért nrm fogunk egész nyáron bent ülni,mert süt a nap.Megyünk árnyékos helyre,ahol fák vannak...vagy csak sétálunk,fényvédővel bekenem,meg kalap van rajta...
2011. máj. 19. 08:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Naptej.

és olyan játszora járunk ahol sok az árnyék,kegyetlenség mindkettőtöknek a bezártság.

2011. máj. 19. 08:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Azért annyira nincs még meleg....szüksége van a babának a levegőre, max. kell a babakocsira egy lehúzható napvédő, a baba fejére pedig egy pici sapka.
2011. máj. 19. 08:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért ez még egy kicsit túlzás, már most nem kivinni, vanna naptejek, napernyő....
2011. máj. 19. 09:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Naptejjel és kis kalappal nyugondtan ki lehet menni. A déli órákban úgysem mentek, hiszen ebéd, délutáni alvás gondolom nálatok is van. Előtte-utána viszont teljesen nyugodtan menjetek.

Mi úgy szoktuk, hogy kora délelőtt intézzük babakocsival a bevásárlást, postát, ilyesmit (nekem a kicsi 9 hós, a nagy két és fél éves múlt), vagy a tesókocsiban tolom mindkettőt, vagy a nagyobbom motorral jön mellettünk. Hazaérvén főzés, ebéd, alvás, aztán ha felébred a kicsi, megyünk játszótérre, vagy csak ki az udvarra, ha az idő így folytatja, hamarosan a strandra is.

Nem kell, sőt, nem szabad bezárni magatokat, az a babának se tesz jót. Megfelelő fényvédő krém - ajánlom a foreveres készítményeket, nincs bennük káros anyag, teljesen bio, ugyanakkor szenzációsan véd - kis sapi, babakocsira kupola vagy napernyő, játszóteret meg olyat keressetek, ahol árnyék van.

2011. máj. 19. 09:02
 6/6 anonim ***** válasza:
10 hoanpos a fiam, délután a játszotérre megyünk, mig oda nem érünk, van ernyö a kocsihoz, naptej az arcára karjára, és a játszotéren sok a fa, árnyékos helyen van a homokozo. hazafelé elalszik 4 körül, én a délelöttökkel vagyok bajban mert napi egyszer indulunk csak el itthonrol, az délután, délelött unatkozik..
2011. máj. 19. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!