Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nincs mérlegem. Elég ez az adag?

Nincs mérlegem. Elég ez az adag?

Figyelt kérdés

ti hány kanál ételt adtok 11 hónapos babának?ma zöldbabfőzelék volt,sült csirkével.ő megevett egy merőkanállal,plusz husit tettem bele.ez elég?

tudom,hogy jelzi,ha elég-de sokszor később kér még enni.ti mennyit adtok (ekkora) babátoknak?

2011. máj. 18. 15:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem elég, de tényleg az ő jelzéseit figyeld, és ha úgy érzed éhes marad, akkor próbáld ki, hogy másfél merőkanálnyit adsz neki, legfeljebb megmarad, de akkor már látni fogod, hogy az már sok neki vagy sem.
2011. máj. 18. 15:42
 2/2 Adnil25 ***** válasza:
Szia. Szerintem szedjél többet neki, max megmarad amit nem tudott megenni. Én is mindig 1 merőkanállal kezdtem, aztán mindig szedtem még neki, mert kért. Aztán már kb. be tudtam saccolni hogy mennyit eszik és annyit szedtem.
2011. máj. 18. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!