Tényleg baja lesz a babámnak, ha mei-taiba teszem (1 hónapos)?
Én olyan másfél, két hónaposan tettem először bele. Ezen az oldalon van megkötési útmutató 1-3 hónapos korig, szóval szerintem beleteheted. Csak még azért ne órákra. Szép napot neked!
én nem sétálni akarok vele így menni, de van egy nagytesója, plusz ugye a háztartás, én max napi fél órát tenném bele míg ilyen pici, amikor igényli a közelségem, de nem tudom fogni, mert van sok dolgom.
később lehet, hogy elmegyünk így sétálni, játszóterezni is, de ettől picit idegenkedek, nekünk bevált a babakocsink.
1 hónapos babának a szövött vagy rugalmas kendő a megfelelő hordozóeszköz. Ez pontról pontra mindenütt körülöleli a kis testét, és megtámasztja a fejét. A mei tai ideje 3 hónapos kor körül jön el, amikor a baba már nem olyan kis tehetetlen, jobban tartja magát is, meg a fejét is.
Én nem tenném az 1 hónaposat mei tai-ba. Mi is 12 hetesen kezdtük. Csak azt sajnálom, hogy a kendőhöz nem volt bátorságom a legelején. Sok mindent mulasztottam emiatt az első babával. Most majd pótolom a másodiknál. Ő kezdettől fogva kendőben lesz.
Ilyen egyszerű:
http://www.youtube.com/watch?v=44snbbszTps Ez itt épp egy 1 hónapos baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!