Másnak is csak a babakocsiban alszik el a babája?
Figyelt kérdés
A babakocsiban elalszik szépen magától, de az ágyában soha. Addig ordít amíg ki nem vesszük. Este is meg kell várni míg elalszik a babakocsiban, és csak utánna tesszük át az ágyába.3 hónapos lesz jövő héten a babánk;2009. márc. 13. 14:11
1/3 anonim válasza:
szia,az én babám 3 napja kezdte ezt játszani velünk,de most 10 hos lesz,mikor annyi idös volt mint a tietek akkor is ezt csinálta.
2/3 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni,de mi 2éves koráig éjjel-nappal abban aludtunk.És még ringatni is kellett.Éjszaka arra ébredtem,hogy a lábam még mindig mozog,de a kocsi már egy kicsit elvolt gurulva.Hozzáteszem biztonságban volt,mert még akkor nem is forgott.Aztán meg mellettem aludt el,és nem is akart 5éves koráig egyedül aludni.Tudom,én rontottam el,de nem tudtam mit kitalálni.
3/3 anonim válasza:
Én korábban rettegtem az altatásoktól, olyan nehezen ment. Most már szerencsére este nagyon szépen alszik a kiságyában(igaz, cicin először bekábul), de a nappali alvás csakis a babakocsiban lehetséges nálunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!