Koszmó, vagy csak szárazság?
Igen, elég durva hajszerkezettel rendelkezik. :)
Jövő héten megyünk tanácsadásra, szerintem addig veszek neki koszmó elleni sampont, hátha.
koszmó ellen nem kell sampon
hanem olajozd be a fejbőrét és húzz rá egy sapit és hagy rajta legalább 3 órát utána simán most meg meleg vízzel és babasamponnal
ha nem olyan durva akkor elég egy ilyen kezelés is és eltűnik
felesleges vegyszeres samponokkal mosni nem lesz hatásos :-)
Mi a koszmót úgy tüntettük el,hogy fürcsinél a haját samponoztam le először.Jó sokáig pancsoltunk,úgy 20-30 percig.Utána a babafésűvel elkezdtem neki kifésülni a vizes hajából a koszmót.Könnyen kijött,bár nem volt durva és a kisfiamnak kevéske haja van.Leöblítettem és azóta szép a bőre.
első voltam
Én sem vettem soha a babámnak koszmó ellen sampont, hanem olajoztam hajmosás előtt (olajozás, rá sapi min., negyed órát, jól átfésülni, és jöhet a hajmosás).Utána pedig arra ügyeltem, hogy minden reggel és este, jól megfésültem a fejbőrét.Azóta nem jön elő.
A múltkor ajánlották nekem, hogy mosakodókrémmel mossam neki a haját, hogy ne legyen száraz a fejbőre.Lehet, hogy hatásos ha csak azt használ az ember, dehogy mi hogy megkínlódtunk a lemosásával, az embertelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!