10hónap körüli babátoknak milyen játékai vannak amikkel szeret játszani és leköti?
A legkedveltebb játéka az ásványvizes palack, a másfél literes és a fél literes egyaránt, külön öröm neki, ha van benne valamennyi folyadék is.
A drága vásárolt játékok negyed annyira sem érdeklik.
egyetértek az elsővel, az én kislányomat se nagyon izgatják a drága játékok, de azért van 1-2 dolog, ami bejött.
Pl.:
-egy régi búgócsiga,
-labdák,
-szivacskockák, aminek minden oldalán más tárgy van, és akkor mondom neki, hogy mi micsoda, és utána ha kérdem, pl, hogy hol a cica, akkor keresi, forgatja a kockát
-akkor ilyen piramiskarika, vagy minek hívják, ilyesmi:
-nagy plüssök, odabújik hozzájuk
-olyan bármi, amin cimkék vannak, végül vettem egy olyan rágókát, amin körbe cimkék, és zsinórok vannak, hát majd megőrül érte, van hogy 1 órát is elpiszmog vele, a kis ujjával bazergálja a zsinórokat:-)
-ja, nyomkodós zenélős játékok
szóval ilyesmik...remélem segítettem
ásványvizes palack, fakanál, táviránytó, telefon..:)
najó azért a pörgettyűs játékával is szokott játszani..:)
a merőkanalas baba nagyon jó :)
az én lányom is szereti a felsoroltakat: távirányító, mobil, szemüveg, kicsi szintetizátor,
de ami lázba hozza az a a zoknija, főleg ha le is tudja magáról húzni.(egyszer mértük, 3mp volt a csúcs)
van neki kelj fel jancsitól kezdve játszószőnyegig, zenélő kütyükig, igazán nem érdekli sokáig egyik sem a fent felsoroltakon kívül.
A hinta az a mindene órákat el tud benne ücsörögni még akkor is ha nem lököm, ez nekem nagyon jó mert tudok mellette tanulni :)
Egyébként neki is üres üveg,kulcs, meg minden ami nem játék. Meg van egy kis babája még az enyém volt puha testű csak a végtagok és a feje műanyag na azt imádja rágcsálni. A zenélő, csipogó, nyomkodós játékok is a gyengéi.
jó neked...én csak akkor tudok tanulni mikor alszik - de csak napközben mert ilyenkor már énis megyek aludni:D
járókában csak addig van el amíg 2* lemegy a minimaxos gyerekdalok dvd és kész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!