Miért adtatok a babátoknak játszó cumit? Sírt? Vagy a cicit kereste? Nem bántátok meg?
Én is abszolut cumiellenes vagyok, nem akartam adni.
De a december úgy zaljott, hogy az esti elalvástól szímítva félóránként kelt, sírt, és csak cicin nyugodott meg. A mellem már sebes volt, nem beszélve arról, hogy 2-3 órát aludtam egy éjjel. Úgy gondoltam, ez nem megoldás, és cumit kapott. De csak alváshoz kapja meg, nappal nem.
Ha alvásidő van, megkapja, alszik, de egyébként nem kapja meg.
Ha meg nem is bántam, de örültem volna, ha nem találkozik a cumival. De szeretném már lassan leszoktatni róla, mert éjjel többször felsír, és a szájába kell adni, egyedül nem találja meg.
szia! hát én is cumiellenesnek indultam... aztán máshogy alakult sajnos. a fiam iszonyúan sírt ha nem volt cicin, és még pisilni is alig tudtam kimenni. ez ment kb. 2 hónapos koráig. aztán annyira kivoltam, hogy adtam neki cumit, elfogadtam, amit anyukámtól kaptam. (hozzá teszem, sírtam, mert nagyon rossz volt feladni ezt az elvemet, úgy éreztem kudarcot vallottam)
röviddel később derült ki, hogy kevés a tejem... ha előbb rájövök, lehet kikerültük volna a cumit...
De! ami végül enyhített a lelki vívódásomon: anya megkérdezte, láttam-e már cumizó felnőttet. :)
persze én is igyekszem csak akkor adni neki, amikor muszáj. és megfigyeltem, hogy nem is igényli már annyiszor. szóval nem szabad a szülőnek megszokásból benyomni a szájába. előbb keresni kell a nyűglődés okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!