Mikor adjátok be a babátokat a bölcsibe?
Attól függ , hol laksz. Ha nagyvárosban, akkor jobban jársz, ha már most bejelented, mert nem lesz helye. A nagyvárosokban csak indokolt esetben veszik be a babát, ha pl terhes vagy, és otthon vagy, akkor nem veszik be, mert otthon vagy, nem szorulsz rá, míg más dolgozni megy , rászorlul-tudom, barátnőm babáját is ezért nem vették be.
Én úgy tervezem, hogy minél előbb szeretnék második babát. A lányom most 9 hós, de még nem vagyok terhes. Ha sikerül a második baba, akkor a lányom délelőttre beadom a faluba a bölcsibe. Ha nem lesz második baba, akkor 2 évesen beadom, és el kell mennem dolgozni a pénz miatta, mert a gyesből nem lehet sokáig élni...
Én az ilyet soha nem értem meg. Képes valaki azért beadni a gyerekét bölcsibe, mert újra terhes?! Miben akadályoz a terhesség? Egyáltalán minek szül az ilyen még egy gyereket, ha az elsőt is lepasszolja? Vagy nincs kedve visszamenni dolgozni?
Aki vissza megy dolgozni, annak nagyon jó lehetőség a bölcsőde, de a lusta anyukák jobb lenne, ha elkerülnék, mert elveszik a helyet olyanok elől, akiknek tényleg kell.
Az ilyennek nem való gyerek, ha meg nem bír kettővel ne vállalja!!!!
Lehet lepontozni!
Az én fiam most 4 hónapos és úgy tervezzük, hogy 2010 májusa körül megy bölibe ( kb. 1,5 lesz). Januárban elmentünk, mert tudtuk nem lehet elég korán bejelentkezni. Jövő hónapban kell visszamennünk és akkor felveszik a listára. Nekem még megvan a munkahelyem és attól függetlenül, hogy szeretnénk második babát egy kicsit szeretnék visszamenni dolgozni. Néha már jó lenne újra emberek között lenni. (kereskedelemben dolgozom)
Na meg szerintem a manóra is jó hatással van a bölcsöde, mert hamar megszokja a közösséget és az oviban már nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!