Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek hogy alszik a babája...

Kinek hogy alszik a babája párnán vagy anélkül?

Figyelt kérdés
Az én kisfiam párna nélkül alszik a kiságyban,de ha mellettem alszik akkor kispárnán.Melyik a jobb?Igaz most megvan fázva ezért jobban szeretném ha a kiságyban is párnán aludna mert akkor így talán valamennyire jobban kap levegőt.
2009. márc. 13. 12:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Min. 1 éves koráig nem tesz jót a gerincének a párna, meg nagyobb a fulladás veszélye is.
2009. márc. 13. 12:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
6,5 hós kisfiam feje alatt egy összehajtott textilpelus van. Én is úgy tudom nem tesz jót a gerincüknek a kispárna. Meg amíg picik, addig elfordítják a fejüket oldalra, akkor meg baromi kényelmetlen lehet, ha még párna is van a fejük alatt. Nekünk is van két kispárna amit a bébiágyneművel kaptam, de csak az egyik van napközben a feje alatt, az is csak azért, mert kb. olyan vastag mint a négyrét hajtott pelenka.
2009. márc. 13. 12:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
9,5 hónapos a Kislányom a kiságyban párna nélkül alszik a babakocsiban párnával (ez a kocsiban van tartozék)
2009. márc. 13. 12:34
 4/4 anonim ***** válasza:
17 hónapos és a kiságyban párna nélkül alszik. de ha jön mellém 7 fele akkor az párnámon pihen. de már nem alszik akkor, csak pihizünk.
2009. márc. 13. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!