Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjjel csak cicin alszik el a...

Éjjel csak cicin alszik el a lányom, anélkül mindig felsír, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kislányom 3 és fél hónapos, napközben szopi után bealszik a cicin, szépen le tudom tenni a kiságyába, nem ébred fel, hanem alszik szépen.

Viszont éjjel, amikor megébred enni, ( 22-23h között) utána mintha nem aludna igazán mélyen, mert egyszerűen nem bírom letenni aludni.Ez órákig így megy! :-( Ezért magam mellé veszem, hogy mindketten tudjunk pihenni, de ahogy kiveszem a szájából a cicit, egyből megérzi, és máris keresi. Ez megy 4-5 napja. Mit tanácsoltok? Arra gondoltam, hogy éjjelre adok neki cumit.Mit gondoltok?

2010. okt. 26. 08:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg a cumit, nem ördögtől való az...
2010. okt. 26. 08:10
 2/6 anonim ***** válasza:
35%
Aztán meg lehet leszoktatni a cumiról...Hamarosan el fog múlni ez az éjszakai felébredés is, csak néhány hónap és átalussza majd az éjszakát.Mi is így kezdtük, fél évesen szünt meg a probléma.
2010. okt. 26. 08:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam kezdettől fogva csak elalváshoz kapott cumit, és 8 hónaposan MÁR le is szokott róla, és nem én szoktattam le, most 13 hónaposan már azt sem tudja, mire való, csak nézte értetlenül, hogy mi az. Azért, mert alváshoz adsz neki, nem jelenti azt, hogy még 5 évesen is az lóg majd a szájából...
2010. okt. 26. 08:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak lelehet szoktatni én nem láttam még cumival rohangáló felnőttet, amíg meg gyerek hagy cumizzon, nem tudom miért mumus a cumi. Én megpróbálnám a helyedben neked is pihenned kell!
2010. okt. 26. 08:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Igazuk van a többieknek!!!Cumit próbálj de gyorsan mert hamar rákap a cicin lógásra,nálunk is ez a helyzet 14 hós és a mai napig 3-4x minimum felkel és keresi a cicit,szóval gondolhatod hogy alszom éjjel?!

Minden jót és sok sikert:-)

2010. okt. 26. 09:04
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gyors válaszokat!

Ma este/ éjjel evés után, ha érzem, hogy ismét cumizna a cicimmel, akkor cumit fogok neki adni.

2010. okt. 26. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!