Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fisher Price kelj fel pingvin?...

Fisher Price kelj fel pingvin? Szeretik a babák?

Figyelt kérdés

1 évesemnek venném.Van valakinek?

[link]

2011. máj. 17. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Mi kaptuk, és szereti a kisfiam, vagyis inkább szerette, mert mostanában már nem nagyon érdekli. Azt élvezte, hogy amikor elment mellette és felborította, akkor visszaállt, meg kacagott, zenélt.

Sokszor dögönyözte, püfölgette, sőt, volt olyan, hogy mérges volt, és odaszaladt a pingvinhez, és elkezdte rugdosni, püfölni. A vége az lett, hogy miután kiadta a dühét, már jókat mosolygott a pingvinen. :-)

2011. máj. 17. 19:43
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!Nagyon szereti a pingvineket és Micimackót a lányom.És ez annyira megtetszett!Kicsit félek is megvenni,mert van egy felfújható hengerünk ,attól meg fél:((((De nem értem miért,mert eleinte nagyon szerette.

Szerintem megpróbálom, hátha...mert olyan cuki egyébként!

2011. máj. 17. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
szia, nekunk nem éppen ez a pingvin van de gondoltam azért írok. Fisher priecetol a tanulo kutyus van, 11 hos a kislányom de egyáltalán nem érdekli. Egy honapig probálkoztam, most eltettem, majd késobb eloveszem neki
2011. máj. 17. 22:37
 4/6 A kérdező kommentje:
szia!Köszönöm,hogy írtál.Nekünk is van kutyus, már vagy 5 hónapja öt megvan,de a lányomat sem érdekli.Sőt van mászó micimackónk,meg sütifalónk és azért sincs oda. Viszont a tanuló 100 lábút szereti...de 1000x jobban eljátszik 2 üres ásványvizes flakonnal! :S
2011. máj. 18. 08:16
 5/6 anonim ***** válasza:
majd írd meg, hogy végul vettél e és, hogy érdekli e. Ha igen lehet én is beszerzek egyet. Kulonben az elozo vagyok :)
2011. máj. 25. 22:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Szia!Úgy néz ki járássegítő lesz a pingvinből:)))
2011. máj. 26. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!