Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónaposan ha már minden...

8 hónaposan ha már minden étkezést kiváltotatok hányszor iszik a baba tápszert?

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 18:13
 1/10 anonim ***** válasza:

8 hónaposan minden étkezést kiváltottatok?

és elfogadja a tápszert?

2011. máj. 17. 18:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Kisfiam 8 hós és reggel 6-kor kap tápszert, de akkor még visszaalszik.És este 9-kor elalváshoz.A nap folyamán el sem fogadja.Csak a rendes hamit.
2011. máj. 17. 18:55
 3/10 A kérdező kommentje:

Az elsőnek üzenem persze hogy kiváltottuk.a mi kajánkat eszi csak nem fűszeresen.és elfogadja annak ellenére bármikor a tápszert.

Az utolsónak akkor ugyan ugy eszik a te babád mint az enyém reggel és este.de néha kap uzsira is ha netán vagyunk valahol és az könnyebb mint a tejpép.

2011. máj. 17. 19:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Reggel és este tápszer. Napközben rendes kaja :)
2011. máj. 17. 20:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Lányom napi 3szor kapott tápszert 8hósan. Most 9 és még mindig 3szor kap,nekünk csak így van meg a napi 500ml tejalapú.
2011. máj. 17. 21:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Az én babám sajnos a tápszert már nem fogadja el 5 hónapos kora óta, most 9 hónapos. 6-7 félét próbáltam ki, tehát nem ragadtam le egy íznél. Adtam cumisüvegből, csőrösből, kanállal mégsem eszi. Kihagytam napokat heteket és hónapokat, de mégsem eszi.

Imádom amikor anyukák szólnak le, azzal hogy "Nem kapja meg a babád a fél liter tejalapú italt a babád? Teeeee atya úúúúúúúúúr isten!". Nos én is adnám ha enné, nincs is könnyebb annál, minthogy napjába 2-3-szor bekavarom és pár perc alatt meg is issza. Tegye össze a két kezét mindenki akinek eszi a babája vagy még netalántán szoptatni is tud még, nagyon irigylem. Nekem minden egyes étkezés előtt azon kell gondolkodom, hogy mit adjak neki enni, hogy a megfelelő vitamin, tápanyag és kalória benne legyen. Nincs ennél nehezebb. Az étkezéseink az alábbiak szerint alakulnak:

Reggeli: tejpép kakóval, gyümölccsel (ezt sem szereti, de nagy nehezen bele tudom tukmálni, némi öklendezés árán).

Tízórai: gyümölcspép keksszel, babapiskótával, túróval esetleg joghurttal (korának megfelelő bébiételben)

Ebéd: főzelék husival, sajttal, vagy gabonával, vagy rizzsel vagy tésztával.

Uzsonna: tejalapú bébidesszert (gyümis, túrós, kakaós).

Vacsora: kb mint az ebéd csak lehetőleg hús nélkül, vagy Hippes jó éjt tejbegríz vagy tejberizs.

2011. máj. 17. 22:41
 7/10 anonim ***** válasza:
reggel, este + kap 1x napkozbe, mivel nem akar semilyen folyadékot inni és egyszerre 130-160ml-t iszik csak meg
2011. máj. 17. 23:09
 8/10 anonim ***** válasza:

első vagyok

így értem...azt hiszem,félreértettem valamit:)az én picim is reggel és este kap tápszert,ezért én úgy fogalmazok,hogy a többi étkezés váltottuk ki.az igazat megvallva az én kisfiam is pár napja csak reggel fogadja el.szerintem jól beuzsonnázik:) és nem kér enni este, se éjjel

2011. máj. 18. 06:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Az én lányom 17 hónapos, és még mindig úgy alakul a napi táplálkozása, hogy a reggeli és a vacsora tápszer/babaital.

Napközben teát és vizet iszik, és már szinte mindent eszik, kivéve a tiltott (pl. tehéntej, mogyoró, méz) és az erősen fűszeres ételeket.

2011. máj. 18. 07:52
 10/10 anonim ***** válasza:
10,5 hós a kislányom, és reggel és este iszik tápszert, a többi szilárd étel. Kb. 8 hós kora óta.
2011. máj. 18. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!