Ha a kislányom allergiás a Gabi babasamponra, akkor mit használjak?
Nem vagyok benne biztos, hogy a sampontól kiütéses a bőre, de tegnap este feltűnt, hogy hajmosás alatt-után sokkal erősebben látszottak a vállán és felsőtestén a pöttyök.
Mostanában tesztelem, hogy mitől vannak a kiütések, már 2 hónapja tart, lehet ételallergia, de akár a sampon is, de a doktornő szerint akár a vírusos betegség hatása is. Abból már meggyógyult, de a bőre nem rendeződött.
E mellett még a tojásra gyanakszom.
Apuka fürdeti esténként a lányt, heti pár alkalommal mossa a haját mert izzadékony és még az ételt is belekeni. Eddig nem vettem észre a hajmosás is kiütés közti összefüggést, nem megyek be fürdetés közben a fürdőszobába, mert rögtön elkezd nyafogni a lányom, amúgy meg jól elbohóckodnak az apukával. Ezért nem is jutott eszembe ez az eshetőség sem, apuka öltözteti fel fürdés után is,én csak megkérdezem, hogy milyen a bőre és csupaszon reggel látom csak, de tegnap este én is ott voltam a fürdésnél.
Volt valakinél hasonló? Milyen sampont használtok? Megpróbálok váltani, mert ki kellene már találni, hogy a kiütés okozója.
14 hónapos, átlagos hajú a kislányom.
Mi babé sampont használunk. Niveánk is volt, azzal sem volt baj.
Egyszer gabit is kaptunk ajándékba, az csípte a lányom szemét.
Köszönöm, azt hiszem először a Dm-est fogom kipróbálni, vagy a Babét.
A Bioderma termékek biztosan nagyon jók, de drágák is.
Ráadásul kicsit sztájkolok is, mert tavaly nyár elején rámtukmáltak a gyógyszertárban egy 5000 Ft-os napvédőt babának, megvettem de sajnos későn tudatosult bennem, hogy csak 1 évig jó a szavatossága, így ezen a nyáron már nem használhatom, szemben azokkal amik két évig is jók.
A tizedét sem használtuk el, és mehet a kukába:(
Szóval Biodermát nem veszek!
Bocsi, kicsit elkanyarodtam a témától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!