Akiknek babája lázas fog fogzáskor, mennyi ideig tartott a láz?
Figyelt kérdés
9 hónapos lányom vasárnap délután lett lázas, estére hőemelkedése volt. tegnap reggel megint lázas volt, délután hőemelkedés. ma hajnali kettőkor nyöszörgésére keltem, majd 39 fokos volt a láza,kapott kúpot. doktornéni azt mondta négy foga is ki akar bújni, emiatt lehet a láz. ha viszont nem múlik 3 nap múlva vigyük vissza, megnézi újra, nehogy valami lappangó vírus legyen.
annyira aggódom érte. első baba, koraszülött is volt. keveset is eszik pár napja, ráadásul inni nem nagyon akar.
kinél hogy zajlott?
2011. máj. 17. 11:46
1/3 anonim válasza:
A fogzás miatti láz 2-3 nap lehet, de ha tovább tart akkor ott már más áll a háttérben. Ne aggódj emiatt. Nem csoda, ha nem akar enni, de itasd sűrűn, ha csak pár korttyal is.
2/3 anonim válasza:
Szia!A mi dokink mindig azt mondta,hogy fogzás miatt NEM lehet lázas,esetleg hőemelkedése lehet.A neten is utánaolvastam több helyen,meg szakkönyvekben,és mindenütt azt írják,hogy nem lehet láz jele a fogzásnak.Ilyenkor legyengül az immunrendszer,és könnyebben elkapnak valamilyen vírust.Szerintem vidd vissza a dokihoz,nézze meg jobban,nem -e a torka gyulladt be?Esetleg azért étvágytalan.Próbáld kiskanálból itatni,ha máshogy nem megy.Eszegessen gyümölcsöt,abban is sok folyadék van.jobbulást!
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. dokinéni nézte a torkát a babának, azt mondta kicsit piros de nem vészes.
ha még holnap is lázas lesz akkor csütörtökön kellesz visszavinni őt.
2011. máj. 17. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!