Nem baj ha fiam 6 hósan hátra felé kezd kúszni vagyis odanypmja ki folyamatosan és nem előre:Ez mikor változik meg?
Figyelt kérdés
2009. márc. 12. 19:40
1/3 anonim válasza:
Teljesen természetes, szinte minden gyerkőc tolatni kezd el először. Előbb-utóbb rájön majd a megfelelő technikára. Vannak ügyesebbek akiknek ez hamarabb megy, van akinek egy kicsit több idő kell hozzá. Nincs különösebb jelentősége, hogy meddig tart a tolató korszak.
2/3 anonim válasza:
Én voltam Dévényisnél aki azt mondta, hogy ez nem jó és minden áron akadályozzam meg ha hátrálna.A védőnő szerint meg normális. Sokan igy kezdik. Most döntsd el kinek hiszel.
3/3 anonim válasza:
Egyik ismerősöm kislánya 3 hósan már ült, 6 hósan tolatott,és most 11 hósan alig tudják utol érni,semmi baja nincs,ez majd elmúlik,kinél meddig tart,de hidd el semmi baja a fiadnak.Lányomnál is vártam a tolatást,de ő 1,5 hónapig csak hason kúszott,majd elkezdett mászni előre.Minden baba valóban más, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!