Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem baj ha fiam 6 hósan hátra...

Nem baj ha fiam 6 hósan hátra felé kezd kúszni vagyis odanypmja ki folyamatosan és nem előre:Ez mikor változik meg?

Figyelt kérdés
2009. márc. 12. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Teljesen természetes, szinte minden gyerkőc tolatni kezd el először. Előbb-utóbb rájön majd a megfelelő technikára. Vannak ügyesebbek akiknek ez hamarabb megy, van akinek egy kicsit több idő kell hozzá. Nincs különösebb jelentősége, hogy meddig tart a tolató korszak.
2009. márc. 12. 19:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Én voltam Dévényisnél aki azt mondta, hogy ez nem jó és minden áron akadályozzam meg ha hátrálna.A védőnő szerint meg normális. Sokan igy kezdik. Most döntsd el kinek hiszel.
2009. márc. 12. 20:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm kislánya 3 hósan már ült, 6 hósan tolatott,és most 11 hósan alig tudják utol érni,semmi baja nincs,ez majd elmúlik,kinél meddig tart,de hidd el semmi baja a fiadnak.Lányomnál is vártam a tolatást,de ő 1,5 hónapig csak hason kúszott,majd elkezdett mászni előre.Minden baba valóban más, ne aggódj.
2009. márc. 13. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!