Mi lehet az oka annak, hogy a 2 és fél hónapos lányunk jól aludt?
Eddig este 9től hajnal 5-6ig aludt,2 napja meg 2 fél háromkor kel és nem hajlandó utána visszaaludni.
Kissé fáradt vagyok már.
Ötletek?
Ő még nagyon pici, Te pedig nagyon szerencsés, amiért idáig ilyen jól aludt..:) A kisfiam 3 hónapos koráig 3 óránként kelt éjszaka is!!! :(
Sokmindentől lehet..pl a fronttól..vagy ha valami új dolog történt vele napközben, amit eddig nem szokott meg
Kitartás!
nahát. Akkor tényleg szerencsém volt.
De az is normális, hogy nem alszik vissza?
Most aludt el azóta először.
Nem éhes? 2 hónapos kor körül van egy fejlődési ugrás, amikor hirtelen több ételre van szüksége.
A másik tippem az, hogy a nappali alvásokban állt be valami változás (többet alszik napközben), ezért nem álmos.
Megszoptatom és utána sem alszik. Ma próbáltam a peluscserét óvatosan, és azt hogy nem veszem ki evés után már csak simizem, de ő tágra nyílt szemmel viháncolt:)
Lehet, hogy sokat aludt napközben? Na ma kipróbálom, hogy nem alszik annyit, hátha. Látszik rajta hogy álmos azért csodálkozom.
10:23-as vagyok.
Hopp, akkor itt huncutságról van szó! A kiscsajszi azért nem alszik, mert simikézed, azt meg minden gyerkőc imádja! Ha evett-büfizett, akkor tedd vissza a kiságyába, puszilgasd meg, búcsuzz el tőle, és menj át a ti szobátokba (ha külön van). Valószínűleg tiltakozni fog, menj hozzá vissza, újabb simi-puszi-elbúcsúzás és otthagyás. Kitartó leányzó esetén ez akár egy fél óráig-óráig is eltarthat, de megéri, mert néhány nap alatt szépen le fog szokni róla, nem fog a simi kedvéért ébren maradni. Kis tündér, igényli a társaságodat, viszont meg kell értenie, hogy az éjszakák az alvásra valók.
nekem is gyanús hogy valami huncutkodás lehet a dologban, vagy többet aludt nappal mint máskor.
Köszönöm a válaszokat!!!
Mondjuk azt csinálom, hogy először leteszem puszi és kimegyek, majd esetleg ha nagyon elégedetlenkedik újra, és a legvégső esetben simi.
Este amikor lefektetem párszor megsimogatom a homlokát azt imádja és már csukódik is le a szeme, de ez sem minden este van, mert olyan jól elalszik egyedül.
Szia!
Az én fiam is 5 hetes kora óta ennyit alszik. Ő akkor kel fel az éj közepén, ha napközben csak 5-ször evett és nem 6-szor. Lehet, hogy nektek is elcsúszott a napközbeni kajálások száma.
nem, én is gondoltam erre.
Már hetek óta 4 óránkét eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!