Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tanítsam meg orrot fújni?

Hogyan tanítsam meg orrot fújni?

Figyelt kérdés
Folyton szipog, elég sokat folyik az orra és sokkal jobb lenne, ha nem szívogatná. Egyszerűen nem tudom megtanítani Neki, 2,5 éves, érti amit kérek Tőle, csak megtenni nem tudja. Tippek??
2011. máj. 16. 08:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam a nyuszit úgy utánozza, hogy felhúzza egy picit az orrát, és a nózijával szuszog - na ilyenkor ha éppen náthás, csak úgy jön kifelé a cucc az orrából. Próbáld ki ezt, hátha így tudja utánozni a nyuszit, aztán már csak azt kell megmutatni neki, hogy erősebben csinálja.
2011. máj. 16. 10:20
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!! ez egy jó ötlet!! bár nem náthás, csak olyan víz szerű orr folyása van, de hát ha beválik!! :)
2011. máj. 16. 10:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én picim még csak 13hetes de én azt az ötletet halottam, hogy kell 1 gyertya és játékosan rá kell venni őket, hogy az orrukkal probálják meg elfujni.Probáld ki ezt is hátha sikerül:)
2011. máj. 16. 10:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Utánzással tanulta meg az én fiam. Az apjával együtt gyakoroltak. Nagyon gyorsan beletanult.
2011. máj. 16. 10:36
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, komolyan a gyertyásat is ki fogom próbálni :) az utánzással csak az a probléma, hogy nem tudom Neki elmagyarázni hogyan csinálja.
2011. máj. 16. 11:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
nálunk is utánzással történt, pl. az orromhoz húztam a kezét, hogy érezze, hol jön ki a levegő.
2011. máj. 16. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!