Touragoo 9-25 kg autósülésről mi a véleményetek?
Ha nem állunk túl jól anyagilag,ez még belefér minőségileg? Megbízható? Melyik márkára hasonlít? (Tudom,hogy nem tesztelték.)
Mik az előnyei,hátrányai?
én csak annyit tudok segíteni, hogy mi is ezt néztük ki. nagyon szimpatikus, élőben is megnéztük, és tetszik.
azt mondták, hogy valójában inkább 9-18kg-os, mert nem magasítható a fejénél.
ahogy ül a babám, megvesszük.
Szia!
Nekünk 9-36 kg-os van. A babámnak kényelmes, jól érzi magát benne, könnyen dönthető ha menet közben elalszil. Szóval szerintem ár-érték arányban megfelelő ez a márka.
Köszönöm,hogy válaszoltatok. Kérdeznék még,ha lehet. :)
Kilát belőle rendesen a baba? Elég kényelmes neki? Milyen a huzatának a minősége? Nem izzad bele nagyon?
Egy évesnek melyik méretet választanátok?
Szia,
nekem egy éves a fiam, kb egy hónapja vettünk neki ilyen ülést. Eredetileg valami 9-36 kgs kategóriásat akartunk, de beleültettük néhányba a gyereket, hát mindegyikben úgy ült, mint egy szeg, és sírt. Ez a Touragoo szimpatikus volt, főleg a dönthetőség miatt. A huzata jó, kilát belőle, és ha elindulunk, kb 5 percen belül elalszik, szóval szerintem kényelmes is:)
A mi ülésünk narancssárga-fekete,az eladóhölgy mutatott egy piros-feketét is, de annak tök más volt a huzata.
Szerintem jó választás!
annyit hadd kérdezzek, hogy amikor döntitek az ülést, nem kattog, zörög? nagyon sok ülés szörnyű hangos. épp nem lenne jó felébreszteni, ha elaludt a baba.
köszi!
Kedves Utolsó!
A miénk (9-36 kg) nem kattog, szép csendben lehet dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!