Touragoo autósülésről mik a tapasztalatok?
Végülis dönthető de !
egy 8 kg.osnak és egy 25 kg-osnak is ajánlja ami nem a legjobb..
én nem venném.
azt nem is kérdezem miért nem ül még mert nem tartozik rám.
köszi!
kérlek, kedves utolsó, ha kipróbáltátok, írjál újra, hogy vált be.
köszi!
Szia!
Ha eddig bébihordozótok volt, akkor nem ajánlom, hogy olyan ülést vegyetek, ami 9 kilótól használható. Két gyerekem van, és az a tapasztalatom, hogy a bébihordozó után hosszú távon a 0-18 kg-ig ülés kényelmes a babáknak. Mi ezt a típust akkor cseréltük le, mikor a fiam 3,5 éves (16 kg) volt, és akkor vettünk egy 9-36 kg-ig gyerekülést. De sokan azt mondták, hogy ha eléri a gyerek a 18 kilót (4-5 év) elég egy ülésmagasító is. Mi azért vettünk gyerekülést, mert rengeteget utazunk (hetente több 100 km).
hm... már teljesen bizonytalan vagyok.
eddig bébihordóban vittük, ez 0-10kg-os, de már kiforog belőle, meg kilóg a lába. ezért úgy látom, hogy nagyobbra kéne váltani. a 0-18kg eddig nem volt szimpatikus, mert azt gondoltam, hogy alig használnánk. ezért gondoltam, gogy egyből a 9-25kg-t vennénk.
még van 1 változat, kölcsön talán kérhetnénk egy 0-18kg-osat. akkor lehet, hogy ezt fogom megpróbálni.
köszönöm!
megnyugtattál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!