Melyik pihenőszék való újszülöttnek is és sokáig jó? Praktikus? Jó ár?
Nekünk ez van! Most ezt a webshoppot linkelem be, de nézelődj, mert biztos van olcsóbban is, mert mi közel másfél éve vettük újan, és már akkor is olcsóbb volt.
Mint látod ezt 18 kg-ig tudja használni. Nekünk az egyik legjobb befektetés volt.
Hasfájós időszakában nagyon jó szolgálatot tett, és van egy extra mély, majdhogy fekvő póz (1.kép). Mint látod nem teljesen vízszintes, de csak minimálisan ívelt.
Később is nagyon sokat nézelődött benne amíg főztem.
Képzeld el, a mai napig ebben etetem. Van etetőszéke, de csak állna fel benne, és hajolgat kifelé. Életveszély.
A reggeli felmosásokat is ebből nézi, sőt ha tusolok akkor is belekötöm a pihiszékbe.
Tényleg nagyon szeretjük, és nagyon kihasználjuk. Most 14 hónapos a Kicsikém.
Nekünk ilyen van, én imádom. 2 hónapos kora óta használjuk. Most 10hós múlt és ebben nézi a mséket és van h el is alszik bele ha bekapcsolom a rezgés és hintáztatom egy kicsit. Etetőszéknek is kiváló.
Hát ez az, hogy mindenki azt mondja újszülöttnek nem való, de mégis a fele kiskocsi autóüléses és abban sétálnak.
én is csak arra szeretném használni, ha mosogatok, teregetek és kicsit nyűgös napja lenne mindig lásson:)
Annyira eltérnek a vélemények? Nem értem ha az autóülés sem egészséges miért gyártják a babakocsikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!