Otki popsikrém létezik még? Mennyibe kerül recept nélkül? Milyen az állaga? Ez ugye nem az a sárgás folyós krém?
Figyelt kérdés
Bocsi a sok kérdésért!2011. máj. 15. 21:10
1/1 anonim válasza:
Nem tudom mennyibe kerül (de recept nélkül nem olcsó, egyszer vettem így és emlékszem, hogy arra gondoltam, hogy kb. annyi mint a bolti popsikenőcsök), de nálunk Újpesten még van készen a patikákban, mert ezt írják a gyerekorvosok. Az állaga a patikus türelmétől függ, az orvosi rendelő mellettiben általában rosszabb mint máshol, mert rengeteget készítenek belőle és letojják, hogy homokszem szerű darabkák vannak benne, máshol jobban elkeverik. Nagyon melegben tényleg folyós, hidegben alig lehet kirobbantani a dobozból, de szobahőmérsékleten tökéletes. A színe tényleg sárgás, ezért szeretjük mert a fehér cink oxidos kenőcsöt alig tudom levakarni a popsijáról, ez pedig könnyű, krémes. Pár hónapja elköltöztünk és a mostani dokimmal is ezt iratom pedig ő nem ezt szokta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!